I WANNA TRAVEL THE WORLD, WITH MY FRIENDS BY MY SIDE

Og det starter med en tur til London i dag! Jeg glæder mig utrolig meget til at sidde i flyet og spejde (selvom det er mørkt når vi ankommer...) ud over London og bare nyde, at jeg tilbringer mit liv i selskab med nogle vidunderlige veninder.

Jeg har før været ude og rejse med mine venner, men der har altid været en eller anden voksen med, og denne gang er det for alvor os, der er de voksne, og det er altså bare helt vildt fedt! 

Jeg har altid drømt om at opleve hele verdenen, og det bedste jeg kan forestille mig, er at gøre det med dem man holder af - og hvem er bedre til at fylde dette ud, end ens veninder? 

Pictures found on weheartit.com

Hvor har du været med dine venner? / Hvor ønsker du at tage hen?

// I'm leavin to London today with my beloved friends, and I can't wait! It's the first time I go to another country without any kind of adults, so it's very interesting for me, because I feel all grown up now. 
Have you traveled with your friends before? //

3 kommentarer:

 1. Uanset hvem, man rejser med, så synes jeg altid, det er helt fantastisk at komme ud at opleve en ny del af verden. :-)
  Øverst på min liste ligger Ægypten, Cape Town og Island, åh, hvor gad jeg godt komme hen til disse fortryllende destinationer :-)
  God tur til London!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Island er også på min topliste! :)

   Slet
 2. Hvor lyder det bare fedt! Du må have en rigtig god tur :)
  - Fine billeder :)

  Knus
  http://guldstjernen.blogspot.dk/

  SvarSlet