TAGER JEG DET RIGTIGE VALG?

Jeg sidder lige nu og skriver dette indlæg og er rigtig frustreret, forvirret og bange for om det egentlig er de rigtige valg jeg tager for mig selv.

I dag afleverede jeg mine ønsker til, hvilke fag jeg skal have de næste to år - altså de fag, jeg skal arbejde utrolig hårdt for at få gode karakterer i, så jeg kan komme ud med et gennemsnit, der kan få mig ind på dén uddannelse, jeg går og drømmer om. 
(IB systemet er lidt anderledes, end STX osv. - så det er liiidt senere, end jeres valg)

Jeg vil min drømmeuddannelse utrolig meget, men jeg er bare bange for at spænde ben for mig selv, ved at putte mig selv i denne bås nu, og så være bange for ikke at kunne komme ud igen, hvis alt ikke går som jeg egentlig gik og troede. 

Dette indlæg er nok ligeså forvirret at læse, som mit hoved er at finde rundt i lige nu.. Det beklager jeg. Jeg havde bare brug for at komme ud med mine tanker. Få cleared my mind, og så håbe på, at det er det rigtige valg, jeg har taget for mig selv i dag.

Picture found on weheartit.com

Har du oplevet noget lignende?

// I have just handed my subject choices in, and I'm so afraid.. What if I chose the wrong thing for me? This blogpost is basically just me wrappling about how everything is hopefully going to be alright, even though I might be confused and scared now.
Have you tried anything like this? //

2 kommentarer:

 1. Du skal nok komme ind på din uddannelse og hvis ikke så er jeg SIKKER på at du finder en anden vej i livet, som du bliver mindst lige så glad for.
  Mange fra mit gym, startede med intentionen om at komme ind på én bestemt uddannelse. Mange (inklusiv mig selv) skiftede mening på grund af 1000 forskellige ting, andre kom ikke ind selvom de gerne ville, men det har bestemt ikke stoppet dem fra at være glade og få noget ud af livet.

  Mange af dem tager et sabbatår, hvor de rejser rundt. Mange af dem rejser rundt for at få mere 'viden om livet' og hvad det egentlig er de gerne vil og resten rejser rundt for at få en masse godter til deres kvote 2 ansøgning. HUSK at de fleste uddannelser SKAL indtage et X antal procent studerende fra kvote 2 og med din pli, glæde og livsindtilling vil de nok godt have dig. Måske kommer du ikke ind den sommer du afslutter IB, men hvis det er dét du gerne vil ind på, skal du helt sikkert nok komme ind! :) <3

  Kys <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du dejlig <3 Vil helt klart tage dine ord til mig. :)

   Slet