YOU ARE PERFECT AS YOU ARE

Jeg er en person som tror meget på det individuelle og det perfekte i hver person. Alle mennesker fortjener en ekstra chance, for man kan være kommet i en bedre periode.
Ingen mennesker er grimme, og alle er smukke på hver deres måde.

Jeg er en person, der altid har været ligeglad med, hvad andre folk har tænkt om mig selv. Jeg er dog også en person, der lytter meget til dem jeg holder af, og hvis tingene ikke går som de skal, så kan jeg blive meget usikker. Grundet en masse dejlige oplevelser her på det sidste, og fantastiske mennesker, der holder mit humør og min confidence oppe, så er jeg endnu engang begyndt og rent faktisk tro på, at jeg er god som jeg er - og der er ingen, der skal fortælle mig andet.

Det samme gælder for dig. Du er en fantastisk person! Du er smuk som du er, og du skal ikke lade nogen anden få dig til at føle anderledes. Hvis de gør det, er de ikke din tid og tårer værd <3 

"Be who you are and say what you feel, because those who matter don't mind - and those who mind don't matter" et citat jeg har hængende på min væg.

Pictures found on weheartit.com

// A little "speech" about that you should be yourself, because you're perfect the way you are - and nobody should tell you different. If they do, they aren't worth your time. Be yourself, because you are a wonderful person! //

Ingen kommentarer:

Send en kommentar