GOODIEBOX APRIL


Jeg modtog for nyligt min månedlige goodiebox, og tænkte at det var på tide, at I så hvad den indeholdte. 

For det første, så er jeg vild med at æsken "bare" er en sort æske. Det gør, at jeg senere hen bedre kan opbevarer alle mulige underlige ting i den, så det samtidig ser lidt fint og sødt ud.

Alle produkterne i æsken er fullsize produkter

So Susan - Featherlash Mascara //175kr
Dette produkt, er nok det produkt jeg glæder mig mest til at prøve, men det er nok fordi jeg aldrig har fundet en mascara jeg bare forguder - så måske det bliver denne? 


Bellapierre - Snowflake Shimmer Powder //150kr
Dette er en pudder, der også er egnet til folk med sart hud (YEEES). Den kan bruges til at blande i med ens foundation, eller til at highlighte, samt man kan mixe det ind i ens øjenmakeup fx.
Jeg glæder mig meget til at prøve dette produkt, da jeg håber, at det bliver en fantastisk highlighter til finere arrangementer, hvor man godt må se lidt ekstra lækker ud.


Sanex - Zero% Sensitive parfumefri Deo Roll-on //33kr 
Prisen er helt igennem fantastisk, og Sanex plejer også at være umådeligt godt. Jeg glæder mig helt til min deo er tom, så jeg kan få afprøvet denne her, og se om en parfumefri deo også virker fint.

Pukka - Clean Greens //296kr
Dette produkt er en ekstra gave, der lå med.
Jeg må indrømme, at jeg er meget skeptisk med dette produkt, da jeg ikke normalt er til at tilsætte diverse pulver i mine drikke, men prøves det skal det da, og jeg glæder mig også til at se hvad det er for noget.

Sosar - Sacred Forest Peat Mask //200kr
Forest - jeg er solgt! Jeg elsker alt med forest i - og min yndlings te er da også af samme navn.
Der er kun to ingredienser i denne maske, hvilket gør mig meget spændt på at afprøve den. Jeg tror, at det er et godt produkt, netop fordi der ikke er alt muligt pladder tilsat, der ødelægger ens hud. 

Human+Kind - 2in1 Shampoo + bodywash //65kr
2-i-1 produkter når det kommer til shampoo og body wash, er aldrig noget jeg har været særlig vild med. Jeg føler ikke at man bliver vasket ordentligt, det virker sådan lidt sløvt i det. Hvor om alting er, så er jeg åben for at afprøve produktet og håber meget, at jeg bliver positiv overrasket.

Depend - 02 Basic Matte Top Coat
I morgen får I min nye matte top coat at se - en top coat jeg virkelig er vild med! Så denne topcoat fra Depend skal virkelig være noget særligt, for at jeg vil blive ved med at bruge den.
Derudover, så synes jeg som regel ikke at Depend holder særlig længe, men det er en ny "kollektion", så det kan jo være de har fået forbedret kvaliteten siden sidst jeg købte en neglelak derfra.


Alt i alt er jeg godt tilfreds med denne måneds goodiebox, og jeg glæder mig meget til at prøve de forkskellige ting.

Har du også modtaget din goodiebox?

// This blog post is about a danish membership I have with Goodiebox. A company that makes a box with approximately 6 lovely products for each month //

4 kommentarer:

 1. Shampooen er virkelig dårlig, den gør absolut intet godt for mit hår - tvært imod! Tilgengæld er deodoranten rigtig god! 🌸

  Signeanett.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Æv, det er lidt af en skuffelse. :(
   Vil glæde mig til at prøve deodoranten! :D

   Slet
 2. Super fedt indlæg

  er selv helt vild med Pukka the :)
  håber du har en skøn dag :)
  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Så håber jeg, at jeg bliver glad for dette produkt også. ;)

   Ha' en skøn aften.

   Slet