JANE THE VIRGIN

Jeg blev fornyligt anbefalet at se "Jane The Virgin" på Netflix, hvis man havde brug for at få et godt grin. Jeg har nu set den første sæson, der er på det danske Netflix - og let me just tell you: den slutter på det mest forfærdelige klimaks! De kan godt få smidt sæson to op nu, det er da stensikkert.

Kort fortalt - uden at afsløre vigtige detaljer. Så er det en serie om en pige, der hedder Jane. Jane hun er virgin/jomfru, og bliver ved et uheld insemineret, da hun skal til gynækologtjek. Så uden videre bliver Jane gravid. Faderen til barnet, Rafael, får hun kontakt med, og hendes forlovede er ikke synderligt begejstret over hele situationen. 

Pictures found on weheartit.com

Det er en lidt plat serie, det vil jeg gerne indrømme. Og man kan heller ikke se 5 afsnit i streg, men det er en serie, der er hyggelig at sidde og se, hvis man også har gang i andre ting samtidig. 

Så, hvis I har lyst til at se en plat, men alligevel morsom serie, så skal I se Jane The Virgin.

Har du set den? Vil du se den?

// This blogpost is about the Netflix serie Jane The Virgin, a serie I think people should watch if they need a good laugh. It's not the best serie I've seen, but it's funny and I can't wait for the next season to come on the Danish Netflix.
Have you already seen it? Are you planning on seeing it? //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Ingen kommentarer:

Send en kommentar