HVORFOR FLYTTER JEG BLOGGEN?

Jeg har vidst aldrig rigtigt fået givet mig tid til at forklare jer, hvorfor jeg egentlig er igang med at flytte min blog (eller.. den er flyttet, alt skal bare lige falde på plads).

Sagen er den, at jeg længe gerne har villet tage min blogging mere seriøs - ikke som et arbejde, men som en mere seriøs hobby. Jeg synes det er så hyggeligt at blogge, og så vil jeg gerne bruge lidt ekstra penge på eget domæne og opsætning, så I læsere også nyder det ligeså meget som mig.

Jeg håber meget, at I vil flytte med mig over på min "nye" blog. Det er egentlig ikke rigtigt en "ny" blog, det er det samme - det er stadig mig, bare med et nyt domæne. 
Denne her blog hedder Simone Art, og det er ved at være sjældent at jeg deler kreative ting ud, og derfor kunne jeg ikke stå inde for navnet længere. I dag hedder min blog SimoneWelle.dk - Mit fornavn og en kort del af mit mellemnavn. Det er nemt at huske, og så er det 100% mig, og ikke bare ét emne.

Jeg arbejder stadig på at få det hele til at se ud præcist som jeg vil have det. Men det er en proces, der kan tage lang tid, og jeg håber virkelig, at I vil tage på denne rejse med mig. I er mere end velkomne til at komme med ris og ros, hvis der er ting I synes virker - og ting I ikke synes fungere så godt. Jeg blogger ikke kun for mig selv; Jeg blogger også for jer! Så jeres kommentarer betyder alt. 

Husk, at I fremover kan finde alle nye indlæg på min blog SimoneWelle.dk

// So, as you have probably seen in the bottom of my latests blog posts, I have moved my blog. I haven't really told you why or anything, which I'm gonna do now. I have wanted to take my hobby as a blogger more serious. I really enjoy blogging, and I wanted to get my own domain and make everything look pretty for you guys - so you can enjoy it just as much as I do. 
I have changed the name, since I barely focus on the creativity in the "art" anymore - I still do, but not so much, that I can call it by name. So I have chosen my front name Simone, and half of my middlename, because that makes it 100% me, and not just a random topic I once used to like. 
I'm still working on getting the new blog to look amazing, but I hope that you will follow me on this journey. If you have any comments on the new blog, of things that are great or not so great, please let me know. I do the blogging for you guys as well. You can find my "new" blog here; simonewelle.dk //

Ingen kommentarer:

Send en kommentar